Επανέναρξη των μαθημάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Δωρεάν Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών» στο KES College

Επανέναρξη των μαθημάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος   «Δωρεάν Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών»  στο KES College

Το KES College ως ο Τελικός δικαιούχος του Προγράμματος «Δωρεάν Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών - ΥΤΧ», μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενοι κύκλοι μαθημάτων, ανακοινώνει την έναρξη του 4ου κύκλου μαθημάτων του ιδίου Προγράμματος για την περίοδο Σεπτέμβριος 2018 μέχρι το Δεκέμβριο 2018.

Τα μαθήματα προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου στη Λευκωσία, δύο φορές την εβδομάδα και το προσφερόμενο επίπεδο για αυτή τη περίοδο είναι το Α2. Επίσης, οι συμμετέχοντες που θα πετύχουν στην τελική εξέταση θα πάρουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και δωρεάν tablet ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι το KES College ως ο Τελικός δικαιούχος του εν λόγω Προγράμματος, συνεργάζεται για την υλοποίηση του προγράμματος με το ερευνητικό κέντρο CARDET, την Innovade και εταίρους το Δήμο Αγίου Δομετίου, το Δήμο Αγίου Αθανασίου, το Δήμο Δερύνειας και το Δήμο Πάφου.

Το έργο, συγχρηματοδοτείται κατά 90% από το Ταμείο Ασύλου και Μετανάστευσης της ΕΕ και κατά 10% από την Κυπριακή Δημοκρατία και τελεί υπό τη διαχειριστική εποπτεία της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο δρόμο για την Αλάσκα Τραμπ και Πούτιν – «Υψηλά τα διακυβεύματα», το νέο μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ

Στο δρόμο για την Αλάσκα Τραμπ και Πούτιν – «Υψηλά τα διακυβεύματα», το νέο μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ

«Υψηλά διακυβεύματα», είναι η λακωνική φράση με την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε ότι αναχωρεί από τον Λευκό Οίκο για την Αλάσκα, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE