ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΟΚ! Αφαιρούνται 39 βαθμοί

ΣΟΚ! Αφαιρούνται 39 βαθμοί

Με συνολική αφαίρεση 39 βαθμών κινδυνεύει η Σπάρτη εάν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες δεν εξοφλήσει τους 13 πρώην παίκτες της στους οποίους οφείλει χρήματα.

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά συνολικά 13 πρώην παίκτες της καλείται να εξοφλήσει η Σπάρτη η οποία απειλείται με ποινή αφαίρεσης 42 βαθμών.

Ο λόγος για τους Οικονομόπουλο, Γιακουμή, Μουζακίτη, Ζουλιώτη, Σάββα, Παναγιώτου, Νιάρο, Σανδραβέλη, Γουόρντεν, Τσιμόντζι, Μπέλη, Μπαρέττα και Τριανταφύλλου οι οποίοι βρίσκονταν στο ρόστερ της «Βασίλισσας του Νότου» την περυσινή σεζόν.

Πλέον η ομάδα της Λακωνίας καλείται να πληρώσει είτε άμεσα, είτε μέσω διακανονισμού τους παίκτες οι προσφυγές των οποίων έχουν τελεσιδικήσει, ενώ σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει τότε θα υποβιβαστεί.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Αίτηση επιβολής ποινών του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 406/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αστέριου Γιακουμή κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημητρίου Ζουλιώτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 403/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αλέξανδρου Σπυρίδωνος Μουζακίτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 570/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Ιωάννη Σάββα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 448/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Χρήστου Νιαρού κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 454/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Σταύρου Παναγιώτου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημήτρη Σανδραβέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 447/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Eric Wuadom κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 449/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Tawonga Chimodzi κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 450/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Διονυσίου Μπέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 408/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αργυρίου Μπαρέττα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 407/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Βασιλείου Τριανταφυλλάκου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 405/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top