ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΥΜΝΟΙ για τον πρώην Ανορθωσιάτη που ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ κόσμο στην Ελλάδα! «Ήρθε για να μείνει»

ΥΜΝΟΙ για τον πρώην Ανορθωσιάτη που ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ κόσμο στην Ελλάδα! «Ήρθε για να μείνει»

Ο επιθετικός του Ατρομήτου, Ευθύμιος Κουλούρης, γνωστός στην Κύπρο από το πέρασμα του στην Ανόρθωση κάνει τρομερές εμφανίσεις στις 7 πρώτες αγωνιστικές της Σούπερλιγκ.

Αναλυτικά το αφιέρωμα του gazzetta.gr για τον Ελλαδίτη επιθετικό:

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, έχει τον Ατρόμητο στην κορυφή της βαθμολογίας, πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του κι ακόμα είμαστε στον Οκτώβρη! Ο Ευθύμης Κουλούρης… θυμίζει Μήτρογλου και δείχνει σε όλους πως ήρθε και θα μείνει!

Όταν το καλοκαίρι ο Ατρόμητος… έχανε τα γκολ των Ουάρντα, Ντιγκινί και Ντάουντα, οι προβληματισμοί ήταν πολλοί για το που θα βρει αυτά τα τέρματα την νέα σεζόν. Επίσης, απασχολούσε αρκετά και το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα την νέα σεζόν η φυγή όλης της επιθετικής γραμμής. Τελικά, μετά το πέρας και της 7ης αγωνιστικής, η απάντηση είναι εύκολη. Καθόλου!

Αυτό οφείλεται στον κύριο με το Νο.20 στην πλάτη. Τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έχει πάρει τον Ατρόμητο από το… χεράκι και μαζί με την ομάδα στην οποία ανήκει, τον έχει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Βέβαια, credits ανήκουν και ίσως τα περισσότερα, στον Γιάννη Αγγελόπουλο! Ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών, ήταν αυτός που επέμενε περισσότερο απ’ όλους για τον δανεισμό αυτό.

Τα… deadline που είχαν δοθεί στον ΠΑΟΚ για την οριστική παραχώρηση του Κουλούρη τελείωναν το ένα πίσω από το άλλο, αλλά ο Αγγελόπουλος επέμενε και δεν έκλεινε την πόρτα. Περίμενε υπομονετικά και όπως φαίνεται, κάτι ήξερε! Μετά από 7 αγωνιστικές, ο Κουλούρης τον δικαιώνει για την επιμονή του καθώς φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Καλύτερο ξεκίνημα κι από την χρονιά του Μήτρογλου!

Αυτό που πετυχαίνει φέτος ο Κουλούρης με τον Ατρόμητο, είναι κάτι μοναδικό για τους Περιστεριώτες. Πολλοί βλέποντας το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα με το αστέρι στο στήθος, θυμούνται την ανάλογη σεζόν του Μήτρογλου στο Περιστέρι.

Εκείνη την χρονιά, ο βασικός επιθετικός της Εθνικής ομάδας, είχε σκοράρει 16 τέρματα με τον Ατρόμητο, όμως στα πρώτα 7 παιχνίδια είχε λιγότερα απ’ ότι τώρα ο «Κούλου». Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου την σεζόν 2011-12, είχε σκοράρει στις 7 πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, 4 τέρματα. Εν αντιθέσει, ο 22χρονος επιθετικός έχει σκοράρει ήδη 6 τέρματα σε 7 ματς. Μετρά δηλαδή ήδη 2 τέρματα παραπάνω από τον Μήτρογλου εκείνη την σεζόν.

Από μόνο του αυτό το επίτευγμα είναι σημαντικό και δίνει ψυχολογία στον Κουλούρη. Σε έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι πέρσι ήταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας, ψάχνοντας την χρονιά που θα βρει χρόνο συμμετοχής ώστε να δείξει το ταλέντο που διαθέτει στο σκοράρισμα.

Ισοφάρισε και θα ξεπεράσει την πιο παραγωγική του χρονιά

Με το νικηφόρο τέρμα που σημείωσε την Δευτέρα κόντρα στον Αστέρα, ο Ευθύμης Κουλούρης, ισοφάρισε την πιο παραγωγική του σεζόν μόλις στην 7η αγωνιστική! Αυτή ήταν όταν αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης το 2015.

Τότε, είχε καταφέρει σε 21 συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος με τους Κύπριους, να σκοράρει 6 τέρματα. Όσα δηλαδή έχει ήδη με τον Ατρόμητο σε 7 συμμετοχές, ενώ αν μετρήσουμε και τα δύο γκολ του σε Κύπελλο και Europa League, τότε ήδη ζει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Σε ό,τι αφορά την Super League τώρα, η σεζόν με τα περισσότερα τέρματα ήταν η προπέρσινη (2016/17) που με την φανέλα του ΠΑΟΚ είχε σημειώσει 5 τέρματα σε 16 παιχνίδια. Δεδομένα αυτά τα νούμερα στο τέλος της σεζόν θα φαίνονται και θα είναι πολύ… μικρά για τον 22χρονο επιθετικό.

Σχεδόν οι μισές τελικές στον στόχο έχουν… γράψει!

Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο στο πολύ καλό ξεκίνημα του Ευθύμη Κουλούρη στο φετινό πρωτάθλημα, είναι η ευστοχία του. Ο επιθετικός του Ατρόμητου, μετρά 14 τελικές στο στόχο, έχοντας στείλει στα δίχτυα τις 6, δηλαδή μία λιγότερη από τις μισές!

Στοιχείο που αν μη τι άλλο δείχνει πως στο Περιστέρι, ίσως, «γεννιέται» ένας νέος… killer που θα βοηθήσει κατά πολύ τα επόμενα χρόνια και την Εθνική ομάδα.

Κουλούρης με συνταγή… Ουάρντα

Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Περιστέρι, πέρσι το έκανε άλλος επιθετικογενής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο Αμρ Ουάρντα. Ο… τρελο-Αιγύπτιος ήταν μια μεταγραφή στοίχημα για τον Ατρόμητο που ή θα του έπιανε ή θα ήταν μια ενεργή βόμβα για όλη την ομάδα.

Τελικά, ο Νταμίρ Κάναντι, αλλά και όλοι οι άνθρωποι των Περιστεριωτών βρήκαν τον τρόπο να διαχειριστούν με τον σωστό τρόπο τον Αιγύπτιο και κέρδισαν πολλά από αυτόν. Ο Αυστριακός τεχνικός, δεν τον έβαλε σε καλούπια μέσα στο παιχνίδι του, του έδινε την πλευρά του αλλά τον άφηνε κι ελεύθερο στο γήπεδο, κάνοντάς τον το… μυαλό της ομάδας εντός των γραμμών. Ενώ ο ποδοσφαιριστής περνούσε πολύ καλά κι εκτός γηπέδων, με τους ανθρώπου της ομάδας των Δυτικών Προαστίων να φροντίζουν να μην του λείπει το παραμικρό.

Κάτι παρόμοια γίνεται και στην περίπτωση του Κουλούρη. Φυσικά πρόκειται για πιο εύκολη περίπτωση ανθρώπου από τον Αιγύπτιο! Βοηθάει πολύ ο ήπιων τόνων χαρακτήρας του, καθώς ο 22χρονος επιθετικός είναι ένα πραγματικά ταπεινό παιδί. Τι είναι αυτό όμως που έκανε ο Αυστριακός και τον έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρον; Σχεδόν ό,τι και με τον Ουάρντα!

Αρχικά του έδωσε τον χρόνο που χρειαζόταν στα πόδια. Ο «Κούλου» έφτασε στο Περιστέρι και ήξερε πως θα είναι ο βασικός φορ της ομάδας του Ατρόμητου. Στα πρώτα φιλικά ήταν ακόμα σφιγμένος ψάχνοντας και τα πατήματά του, ενώ έπρεπε επίσης να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Από την πλευρά του ο Κάναντι κλήθηκε να του διώξει το όποιο άγχος είχε, του ζήτησε να παίζει όπως ξέρει και ήταν σίγουρος πως τα γκολ θα έρθουν. Έτσι και η ομάδα του Ατρόμητου άρχισε να… χτίζεται γύρω από την κολόνα της επίθεσης, τον Κουλούρη! Ο Αυστριακός τεχνικός γνώριζε πως αυτό ήταν που έπρεπε να κάνει για να δει τον πραγματικό Κουλούρη, το έκανε και πλέον το απολαμβάνει!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top