ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κακοκαιρία λόγω… «Ορέστη» - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

ΚΥΠΡΟΣ: Κακοκαιρία λόγω… «Ορέστη» - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από το βράδυ της Τετάρτης (24/10), βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Την Τετάρτη (24/10) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ενώ από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στα ορεινά αλλά και σε ορισµένες περιοχές στο εσωτερικό. Αρχικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη που σταδιακά υποχωρεί. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια και ανατολικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη, ενώ το απόγευµα τοπικά στα νότια και ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά ενώ σταδιακά θα επηρεάσει και άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και τοπικά στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (25/10), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ αναµένεται σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευµα.

Την Παρασκευή (26/10) και το Σάββατο (27/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση την Πέµπτη και την Παρασκευή για να κυµανθεί πιο κάτω από τις µέσες κλιµατικές τιµές, ενώ το Σάββατο αναµένεται άνοδος για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατικές τιµές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top