ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε ότι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε ότι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού του

Κάτοικος Κολοσσιού, κατήγγειλε ότι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού του.  

Ελλαδίτης, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης (23/10) ότι άγνωστοι, που έφτασαν με όχημα έξω από την οικία του, στάθμευσαν και στην συνέχεια πυροβόλησαν δύο φορές εναντίον αυτής. Μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος ανάφερε ότι την στιγμή που ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί, βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού του, ενώ η σύζυγός του έλειπε.

Aπό τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές στην αλουμινένια μπαλκονόπορτα της οικίας και στον εσωτερικό τοίχο.

Μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται ότι οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν με χρήση δίκαννου κυνηγετικού όπλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE