ΚΟΣΜΟΣ

VIDEO - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κύπριος φαίνεται να σώζει άνθρωπο από τις φονικές κυλιόμενες σκάλες που κατέρρευσαν στην Ρώμη

VIDEO - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:  Κύπριος φαίνεται να σώζει άνθρωπο από τις φονικές κυλιόμενες σκάλες που κατέρρευσαν στην Ρώμη

Άνδρας που έφερε διακριτικά της Κύπρου, φαίνεται να έσωσε ανθρώπους που βρέθηκαν στην κυλιόμενη σκάλα που κατέρρευσε στην Ρώμη.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, που δημοσίευσαν στο Twitter οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την στιγμή που ποδοπατούνται δεκάδες υποστηρικτές της ρωσικής ομάδας σε κυλιόμενη σκάλα του Metro που κατέρρευσε στην Ρώμη.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, διακρίνεται ένας άνδρας, ο οποίος φοράει αθλητική φόρμα στην οποία αναγράφεται η ονομασία της Κύπρου με λατινικούς χαρακτήρες («Cyprus»), αν και δεν είναι βέβαιο ότι πρόκειται για άτομο κυπριακής καταγωγής.

Πάντως, ο εν λόγω άνδρας, φαίνεται να βοήθησε άτομα που βρίσκονταν πάνω στην κυλιόμενη σκάλα. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που καταγράφεται στο σχετικό VIDEO και τον παρουσιάζει να τραβά από το χέρι ένα άτομο και να το βγάζει από την καθοδική πορεία των υπολοίπων.

Σημειώνεται ότι στο σημείο επικράτησε πανικός κάτι που φαίνεται και από το πιο κάτω οπτικό υλικό.

Άμεσα έσπευσαν ασθενοφόρα με τραυματιοφορείς στην σκηνή για να παραλάβουν ανθρώπους που τραυματίστηκαν και να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ένα άτομο υποβλήθηκε σε επέμβαση και του αφαιρέθηκε μέρος του κάτω άκρου. Αλλοι οκτώ πρόκειται να παραμείνουν στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν άμεσα εξιτήριο. 

Θυμίζουμε ότι, ο απολογισμός της κατάρρευσης κυλιόμενης σκάλας στη στάση Ρεπούμπλικα του μετρό της Ρώμης το βράδυ της Τρίτης (23/10) είναι 24 τραυματίες, όλοι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που βρέθηκαν στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Ρόμα, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο - ντοκουμέντο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top