ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκε στο κυνήγι με... κλεμμένο όπλο- Τον εντόπισαν οι Αρχές

Βγήκε στο κυνήγι με... κλεμμένο όπλο- Τον εντόπισαν οι Αρχές

Δεν έφτανε που κυνηγούσε παράνομα ένας 39χρονος λαθροθήρας ο οποίος εντοπίστηκε από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή σε περιοχή της Μεσσηνίας, αποδείχθηκε ότι το όπλο με το οποίο κυνηγούσε ήταν... κλεμμένο, ενώ και στο σπίτι του 71χρονου πατέρα του εντοπίστηκαν δύο παλιά τυφέκια χωρίς την σχετική άδεια κατοχής!

Το συγκεκριμένο κυνηγετικό όπλο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, είχε κλαπεί από ένα σπίτι στην Θουρία τον περασμένο Ιούνιο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ η προέλευση των άλλων εξετάζεται από την Ασφάλεια. Στο σπίτι του 39χρονου κατασχέθηκαν και δύο ασύρματοι συντονισμένοι στις συχνότητες της Αστυνομίας. Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.

Επίσης, ένας ζωντανός λαγός βρέθηκε μέσα στο σακίδιο ενός λαθροθήρα που κυνηγούσε με σκύλους σε περιοχή που δεν αποτελεί ζώνη εκπαίδευσης κυνηγετικών κυνών στο Οροπέδιο Λασιθίου, και μάλιστα την Δευτέρα που δεν επιτρέπεται η θήρα λαγού.

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που τον εντόπισε, κατέσχεσε το κυνηγετικό του όπλο και το θήραμα και υπέβαλε μήνυση στη Διεύθυνση Δασών Λασιθίου. Ο λαθροθήρας οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου, που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί θήρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top