ΥΓΕΙΑ

Θέλεις αδύνατη μέση; Πιες αυτό το ρόφημα σήμερα κιόλας!

Θέλεις αδύνατη μέση; Πιες αυτό το ρόφημα σήμερα κιόλας!

Θα αναρωτιέσαι ασφαλώς σε ποιο ρόφημα αναφερόμαστε. Μα φυσικά στο ταπεινό, χαλαρωτικό χαμομηλάκι!

Κάτι θα ήξερε η γιαγιά σου που το έπινε κάθε βράδυ, αφού όχι μόνο σε βοηθά να πέσεις σε έναν βαθύ, αναζωογονητικό ύπνο, αλλά χάρη στις αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αγχολυτικές ιδιότητές του, ρυθμίζει τα επίπεδα ορμονών και γλυκόζης στο αίμα και βοηθά στην καύση του λίπους.

Και οι θεραπευτικές του ιδιότητες δεν σταματούν εδώ, αφού ανακουφίζει από το φούσκωμα και τα συμπτώματα του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μας ηρεμεί σε καταστάσεις έντονου άγχους.

Αν αναζητάς έναν ακόμη λόγο για να μας εμπιστευτείς να σου πούμε πως και η διαιτολόγος του NYU Langone Medical Center, Μπρίτζετ Μέρφι, υποστηρίζει πως ένα ζεστό ρόφημα κατευθείαν από τη φύση, ειδικά εάν καταναλωθεί τις βραδινές ώρες, μπορεί να είναι ο πιο πιστός σου σύμμαχός στο αδυνάτισμα. Ακόμη να φτιάξεις μια κούπα χαμομήλι, λοιπόν;

Από Οlivemagazine

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top