ΚΟΣΜΟΣ

Άντρας 102 ετών στα δικαστήρια για άσεμνη επίθεση κατά 94χρονης

Άντρας 102 ετών στα δικαστήρια για άσεμνη επίθεση κατά 94χρονης

Ενώπιον Δικαστηρίου θα παρουσιαστεί ένας άντρας ηλικίας 102 ετών, στην Αυστραλία, μετά από καταγγελία 94χρονης, ότι ο πρώτος της επιτέθηκε άσεμνα την Τρίτη (23/10), εντός του οίκου ευγηρίας όπου διαμένουν και οι δύο.

Δημοσίευμα της ‘The Sydney Morning Herald’ αναφέρει ότι ο αιωνόβιος άντρας αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν άσεμνη επίθεση κατά 94χρονης.

Στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης κλήθηκαν οι τοπικές Αρχές στον οίκο ευγηρίας όπου διαμένουν οι δύο ηλικιωμένοι για να διερευνήσουν την καταγγελία, ενώ σε προσπάθεια της ‘The Sydney Morning Herald’ την επόμενη μέρα, ο οίκος ευγηρίας αρνήθηκε αρχικά να σχολιάσει το περιστατικό, ενώ αργότερα αρμόδιος υπάλληλος εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη της διεύθυνσης και τον εργαζομένων για την φερόμενη επίθεση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις τους.

Ο άνδρας αφού συνελήφθη, αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, για να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 20 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια Χρίσος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top