ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

NICOSIA MALL : Η πιο «incredible» αντίστροφη μέτρηση

NICOSIA MALL : Η πιο «incredible» αντίστροφη μέτρηση

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της λειτουργίας του Nicosia Mall έχει ξεκινήσει με μια δυναμική και γεμάτη στυλ καμπάνια.

Με γενικό τίτλο «Incredible Countdown», η νέα καμπάνια εμπνέεται από τα τέσσερα χαρακτηριστικά χρώματα του Nicosia Mall και σας καλεί να ταξιδέψετε σε ένα κόσμο γεμάτο ζωντάνια, χρώματα και μόδα.

Στη φωτογράφιση και στο βίντεο πρωταγωνιστούν τέσσερα μοντέλα διεθνούς εμβέλειας - η EVELYNE SANDRA E.VAN EETVELDE, η NANNA HEDEGAARD , η GABRIELA ANNA  MICHALSKA και η FLORA MARCHON – οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον ενθουσιασμό και το στυλ που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα του νέου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας.

Το Nicosia Mall, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό πολύ σύντομα, αναμένεται να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία μόδας, αγορών, εστίασης και ψυχαγωγίας, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στο μότο του, ως το κέντρο όπου όλα γίνονται «incredible». Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινά με το «incredible» opening του Nicosia Mall.



Δείτε περισσότερα και ανακαλύψτε την καμπάνια στο www.nicosiamall.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top