ΥΚΑΝ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι εντόπισε η Αστυνομία - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

ΥΚΑΝ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι εντόπισε η Αστυνομία - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης και φυτών κάνναβης εντοπίστηκαν από την ΥΚΑΝ στο Πελένδρι Λεμεσού και για την υπόθεση συνελήφθησαν δυο πρόσωπα, τα οποία οδηγούνται ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, η ΥΚΑΝ προχώρησε σε έρευνα σε δυο τεμάχια γης για παραγωγή βιομηχανικής κάνναβης, που ανήκουν σε 32χρονο.

Από δειγματοληψίες διαπιστώθηκε πως το τα όρια της ουσίας τετραυδροκανναβινόλη είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τα επιτρεπτά, που είναι 0,2% και συγκεκριμένα έφταναν τα 3,5% με 5,6%, γεγονός που καθιστούσε την κάνναβη παράνομη.

Εκτός από τον 32χρονο, η Αστυνομία συνέλαβε και δεύτερο πρόσωπο, ενώ και οι δυο οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ στο Πελένδρι βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τελικός αριθμός των φυτών ή η ποσότητα της παράνομης φυτικής ύλης κάνναβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.