ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γεάδη: «Η μοναδική βιώσιμη και εφικτή λύση του Κυπριακού είναι το ενιαίο κράτος»

Γ. Γεάδη: «Η μοναδική βιώσιμη και εφικτή λύση του Κυπριακού είναι το ενιαίο κράτος»

Είμαστε το μοναδικό κόμμα που απορρίπτει οποιαδήποτε μορφή ομοσπονδίας, αλλά και συνομοσπονδίας, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδης, ο οποίος πρόσθεσε πως η μοναδική βιώσιμη και εφικτή λύση του Κυπριακού είναι το ενιαίο κράτος.

Σε δηλώσεις του, μετά από την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης, για την 28η Οκτωβρίου, ο κ. Γεάδη είπε πως «όσο δεν το κατανοεί η πολιτική μας ηγεσία αλλά και τα πολιτικά κόμματα, δυστυχώς θα οδεύουμε στην οριστική διχοτόμηση».

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να αντλήσει διδάγματα από την ιστορία και να σταματήσει να δημιουργεί ραγιάδες. Αντιθέτως, θα μετατρέψει αυτό λαό σε τιτάνες, έτοιμο να γονατίσουν ακόμα και τους γίγαντες», είπε.

 

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου

Αναφερόμενος στη σημερινή ημέρα είπε πως «είναι ημέρα υπερηφάνειας, αλλά ταυτόχρονα και προβληματισμού, για το πως φτάσαμε από το θρυλικό έπος του 40 στις σημερινές ολέθριες υποχωρήσεις, αλλά και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας».

 «Ημέρα προβληματισμού», πρόσθεσε, «για το πως έφτασαν οι Έλληνες και Ελληνίδες που δίδαξαν τον όλον τον κόσμο με τόλμη και αυταπάρνηση πόσοι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες και σήμερα οι σημερινοί Νεοκύπριοι συμβιβάζονται με την κατοχή και μεταβαίνουν σαν τουρίστες στα κατεχόμενα».

 

Εφαρμογή ΓεΣΥ

Σε σχέση με τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας είπε ότι «ένα κράτος πρέπει να παρέχει δημόσια υγεία και περίθαλψη στους πολίτες του», για να προσθέσει πως «ένα κράτος που δεν μπορεί να προσφέρει υγεία, τότε δεν είναι κράτος».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top