ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος Κύπριος «ντυνόταν» γυναίκα για να πάρει υλικό παιδικής πορνογραφίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος Κύπριος «ντυνόταν» γυναίκα για να πάρει υλικό παιδικής πορνογραφίας

Εμφανιζόταν ως 19χρονη γυναίκα και ζητούσε μέσω εφαρμογής να του σταλούν αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών, εξέδωσε την Δευτέρα (29/10) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τον 20χρονο Ελληνοκύπριο , ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή (28/10) σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η Europol έλαβε πληροφορία τον Απρίλιο ότι κάτοχος λογαριασμού με ξένο γυναικείο όνομα ζήτησε και πήρε δύο αρχεία φωτογραφιών με παιδική πορνογραφία.

Ο 20χρονος φέρεται να αναζητούσε αρχεία που αφορούσαν υλικό με μητέρες που κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους ή με ζευγάρια ηλικίας κάτω των 16 ετών που να προβαίνουν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Ο ύποπτος, που εμφανιζόταν ως 19χρονη γυναίκα, ζητούσε να του αποστέλλονται τα αρχεία μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων που παρέχουν και αποθηκευτικό χώρο.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 20χρονου, από διεύθυνση που του στάλθηκε υλικό.

Ο 20χρονος φέρεται να παραδέχθηκε προφορικά ότι παρακολουθούσε αρχεία με παιδική πορνογραφία, αλλά ότι δεν έστειλε ποτέ ο ίδιος σε άλλον, και ούτε έχει στην κατοχή του υλικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top