ΠΑΦΟΣ: ‘Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη’- Φαίνεται να έμαθε τον τρόπο για εύκολό χρήμα

ΠΑΦΟΣ: ‘Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη’- Φαίνεται να έμαθε τον τρόπο για εύκολό χρήμα

Δεύτερη υπόθεση, πάλι για κλοπή από όχημα, εξετάζουν οι Αρχές, εναντίoν του 36χρονου ο οποίος φέρεται την Τρίτη (30/10), να έκλεψε φάκελο με χρηματικό ποσό από αυτοκίνητο στην Πάφο.

Την εμπλοκή του 36χρονου σε ακόμα μιας υπόθεση με πανομοιότυπο τρόπο δράσης, εξετάζει η Αστυνομία σύμφωνα με αρμόδια πηγή, που αφορά την κλοπή προσωπικών αντικειμένων από όχημα στις 9 Αυγούστου.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 36χρονος φέρεται να έκλεψε φάκελο που περιείχε χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδων ευρώ από όχημα γεωργού στην Πάφο, την Τρίτη.

Αφού εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του φερόμενου δράστη, αυτός συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ ανακρινόμενος αρνείται ότι διέπραξε την κλοπή.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE