ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προς διαλεύκανση 28 υποθέσεις- Πάνω από 100 χιλ. ευρώ τα κλοπιμαία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προς διαλεύκανση 28 υποθέσεις-  Πάνω από 100 χιλ. ευρώ τα κλοπιμαία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήχθη σήμερα (Τετάρτη 31/10) 39χρονος, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, σχετικά με 28 συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Κοντά στη διαλεύκανση των 28 υποθέσεων έφτασε η Αστυνομία, μετά από επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του 39χρονου, κατά τη διερεύνηση παρόμοιας υπόθεσης και την ανάλυση των τεκμηρίων.

Από τη σύγκριση των ευρημάτων των επιστημονικών εξετάσεων, με άλλες υποθέσεις, ο 39χρονος φαίνεται να σχετίζεται με τις 28 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, από τον Μάρτιο του 2011, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018. Το συνολικό ύψος της αξίας των κλοπιμαίων από τις υποθέσεις αυτές, ανέρχεται στις €112,873 περίπου.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 6.30 χθες (Τρίτη) το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 39χρονου διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών για σκοπούς διερεύνησης των εν λόγω υποθέσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

 *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top