ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν μας ΣΟΚΑΡΑΝ οι καταγγελίες Λοιζίδη, Φραγκέσκου…

Δεν μας ΣΟΚΑΡΑΝ οι καταγγελίες Λοιζίδη, Φραγκέσκου…

Aπό χθες το μεσημέρι που αποκάλυψε την υπόθεση καταγγελίας στο ΤΑΕ Λάρνακας (Διαβάστε ΕΔΩ) από τους Παναγιώτη Λοιζίδη και Παναγιώτη Φραγκέσκου, είναι σε πρώτο πλάνο στις συζητήσεις της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης κι όχι μόνο. 

Όσοι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, ίσως να σοκαρίστηκαν, όταν άκουσαν ή διάβασαν τις λεπτομέρειες της ιστορίας. 

Εμείς πάντως δεν πέσαμε από τα σύννεφα, αφού κάτι «μύριζε» τις τελευταίες μέρες, όταν γνωστοποιήθηκε ότι οι εν λόγω παίχτες, επειδή αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καρδιά τους, αναγκάστηκαν να «εγκαταλείψουν» την επαγγελματική τους καριέρα. 

Δεν μας προκάλεσε σοκ, επειδή η χορήγηση ουσιών και φαρμάκων στους ποδοσφαιριστές και γενικότερα στους αθλητές, είναι σύνηθες φαινόμενο. Το ζήτημα είναι ποιες απ αυτές είναι νόμιμες, αλλά και ποιες είναι «τοξικές» για τον οργανισμό, με την έννοια ότι ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση των δυο παιχτών της Αλκής, από τη στιγμή που κατέθεσαν σημαντικές πληροφορίες και λεπτομέρειες στο ΤΑΕ Λάρνακας, θα πρέπει να αφεθεί  απερίσπαστη η αστυνομία να διαλευκάνει την υπόθεση. 

Από τη στιγμή που κατονόμασαν συγκεκριμένο πρόσωπο ότι τους χορηγούσε (και) ενδοφλέβια φάρμακα, δεν είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσουν οι ανακριτές, αν πρέπει να οδηγηθεί η υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου. 

Δεν είναι μόνο η επαγγελματική καριέρα των δυο παιχτών που επηρεάζεται, αλλά ολόκληρη τους η ζωή.

Υ.Γ. Να συγχαρούμε και την ηγεσία του ΠΑΣΠ που συμπαραστέκεται και βοηθά τα μέλη του, σ’ αυτή την μεγάλη περιπέτεια που περνάνε. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top