ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Το όχημα του 33χρονου – Αυτοψία του ThemaOnline στην σκηνή του εγκλήματος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Το όχημα του 33χρονου – Αυτοψία του ThemaOnline στην σκηνή του εγκλήματος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σαρωτικές οι έρευνες της Αστυνομίας στην σκηνή του φονικού, για εντοπισμό οποιουδήποτε στοιχείου που ενδεχομένως να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

(11:00- 2/11) Αρκετές ώρες μετά το γκανγκστερικό «κτύπημα» εναντίον του 33χρονου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας η Αστυνομία συνεχίζει τις σαρωτικές έρευνες στην σκηνή.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο σημείο, έχει την βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων ώστε τα μέλη της δύναμης να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, δεν έχουν εντοπιστεί κάλυκες στην σκηνή, μόνο η σφαίρα που ήταν «καρφωμένη» στην θέση του συνοδηγού. Η συγκεκριμένη σφαίρα, φαίνεται να ήταν το πρώτο κτύπημα εναντίον του 33χρονου, η οποία δεν βρήκε στόχο.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος εντοπίστηκε με δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Το όχημα του 33χρονου, βρίσκεται ακινητοποιημένο στην σκηνή, όπως ακριβώς εντοπίστηκε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Αρχές ξεψαχνίζουν και το παρελθόν του θύματος. Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία ενημέρωσε γύρω στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (2/11) ότι ο αυτοκινητόδρομος παραμένει κλειστός, λόγω των αστυνομικών ερευνών. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top