ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στις γραμμές παραγωγής της Porsche η Mission E Cross Turismo

Στις γραμμές παραγωγής της Porsche η Mission E Cross Turismo

Η ιδέα της Porsche για το Mission E Cross Cross Turismo, που έκανε το ντεμπούτο της τον Μάρτιο στην έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης, παίρνει τελικά σάρκα και οστά. Πρόσφατα πήρε το πράσινο φως και μπαίνει στις γραμμές παραγωγής της εταιρείας, όπως ανέφερε το εποπτικό συμβούλιο της Porsche AG.

Το μικρό crossover προέρχεται από το sedan Taycan, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Porsche. Το Taycan θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά ως μοντέλο για το 2020 και η έκδοση παραγωγής του Cross Turismo θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Η έκδοση παραγωγής θα έχει μεγαλύτερο ύψος από την Taycan, αλλά το σχήμα του θα έχει πολλές ομοιότητες με αυτήν, επειδή η Porsche θέλει τα ηλεκτρικά της μοντέλα να διαφέρουν από τα βενζινοκίνητα.

Έτσι, το Mission E Cross Turismo αποτελεί τη δεύτερη ηλεκτρική πρωτότυπη πρόταση της Porsche, με τη διαφορά ότι πρόκειται για ένα τετρακίνητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο!. Μοντέλο, που λόγω χαρακτήρα, θα μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά σε όλα τα οδοστρώματα κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Με μήκος 4,95 μέτρα, το όχημα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τεσσάρων ατόμων. Οι διαστάσεις του το τοποθετούν ανάμεσα στην Macan και την Panamera ενώ στα ατού του προστίθεται και η γρήγορη φόρτιση. Σχεδιαστικά βασίζεται φυσικά στην Mission E αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το ύψος αλλά και το πίσω μέρος. Το εσωτερικό διατηρεί την ταυτότητα και φυσικά τα υψηλά πρότυπα του κατασκευαστή με σωρεία ψηφιακών συστημάτων και καινοτόμων τεχνολογιών.

Το concept Porsche Mission E Cross Turismo παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες που παράγουν 600 ίππους, επιτρέποντάς της να φθάσει τα 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα και να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ. Το τετράθυρο μοντέλο είναι έτοιμο για σύνδεση με το δίκτυο γρήγορης φόρτισης της Porsche, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι το πρωτότυπό της έχει αυτονομία 496 χλμ στον Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης, ίδια με αυτή του Taycan. Η φόρτιση του οχήματος είναι ευέλικτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο δρόμο ή στο σπίτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top