Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κ. Κατσίφα

Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κ. Κατσίφα

αραδόθηκε, μετά από δέκα μέρες, στην οικογένειά του η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκή με την αλβανική αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας και η αδελφή του 35χρονου Κατσίφα παρέλαβαν τη σορό από τα Τίρανα και επέστρεψαν νωρίς το πρωί στο χωριό Βουλιαράτες. Οι δικηγόροι της οικογένειας παρέλαβαν επίσης αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου προκειμένου να εξεταστούν τα επόμενα βήματα της οικογένειας.

Η κηδεία του Κατσίφα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE