ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 15χρονος στραγγάλισε, σκότωσε και έθαψε τη μητέρα του γιατί του θύμωσε για κακό βαθμό στο σχολείο

Φρίκη: 15χρονος στραγγάλισε, σκότωσε και έθαψε τη μητέρα του γιατί του θύμωσε για κακό βαθμό στο σχολείο

Ένα πρωτοφανές έγκλημα έχει σοκάρει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για τη δολοφονία 46χρονης από τον 15χρονο γιο της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ ο 15χρονος Gregory Ramos παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 46χρονης μητέρας του Gail Cleavenger, τα μεσάνυχτα της 3ης Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται οι δύο τους είχαν διαπληκτιστεί για τον χαμηλό βαθμό (D) του 15χρονου με τη μητέρα να ενημερώνει τηλεφωνικά και το σύζυγό της για το περιστατικό πριν πέσει για ύπνο.

Όταν ο ανήλικος αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του είχε κοιμηθεί, μπήκε στο δωμάτιο της και με τα γυμνά του χέρια την στραγγάλισε, πήρε το πτώμα της και το έθαψε, πριν «στήσει» ένα σκηνικό ληστείας στο σπίτι, για το οποίο βοηθήθηκε και από δύο φίλους και ύστερα κάλεσε την Αστυνομία.

Μάλιστα όπως σημειώνεται οι ανήλικοι όταν ολοκλήρωσαν την ταφή και αναστάτωσαν το σπίτι, ώστε να φανεί ληστεία, ήπιαν για να τον γιορτάσουν, ωστόσο οι αρχές γρήγορα αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, όπου δεν έδειξε καθόλου μεταμέλεια για την πράξη του, ενώ υψηλόβαθμός αστυνομικός της περιοχής τον χαρακτήρισε ως ένα από τους τρεις μεγαλύτερους ψυχοπαθείς που έχει συναντήσει.

Έδειχνε ιδιαίτερα περήφανος κατά την απολογία του ενώπιον του Δικαστή, εξηγώντας με «κρύο» αίμα πως σκότωσε τη μητέρα του. Όπως αναφέρεται οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του από κάποιες γρατσουνιές στο σώμα του πριν ομολογήσει το άγριο έγκλημά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top