ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία: Ξύπνησε και είδε τη γυναίκα του με τον αδελφό του στο κρεβάτι- Σκότωσε και τους δύο

Οικογενειακή τραγωδία: Ξύπνησε και είδε τη γυναίκα του με τον αδελφό του στο κρεβάτι- Σκότωσε και τους δύο

Άντρας ηλικίας 54 ετών κατηγορείται ότι σκότωσε τόσο τη γυναίκα του, όσο και τον αδελφό του μέσα στο διαμέρισμα του στην πόλη Ufa της Ρωσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bρετανικής SUN πρόκειται για τον Oleg Kirkunov ,ο οποίος πυροβόλησε και αφαίρεσε τη ζωή τόσο της γυναίκας του Ολγας 44 ετών, όσο και τον 65χρονο αδελφό του Evgeny, αφού τους έπιασε στα πράσα να κάνουν έρωτα, στο δωμάτια που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη στο διαμέρισμα του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Δικαστήριο ο 54χρονος δράστης, είχαν προσκαλέσει τον αδελφό του για φαγητό και ποτό με τον Evgeny να διανυχτερεύει στην οικία τους.

Όταν ο σύζυγος σε κάποια φάση μέσα στη νύχτα ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η 44χρονη Oλγα δεν ήταν στο κρεβάτι τους. Σηκώθηκε για να την ψάξει αφού άκουσε θορύβους από άλλο δωμάτιο ενώ όταν άνοιξε την πόρτα, δεν πίστευε στα μάτια του. Η γυναίκα του βρισκόταν στο ίδιο κρεβάτι με τον αδελφό του, κάνοντας έρωτα.

Θολωμένος από το θέαμα, άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και με αυτό πυροβόλησε την 44χρονη ενώ την ίδια τύχη είχε και ο αδελφός του που ντύθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει.

Όταν ολοκλήρωσε το διπλό έγκλημά του τηλεφώνησε στην Αστυνομίας αναφέροντας τους τι είχε συμβεί. Όταν οι αρχές έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρούς, μέσα σε λίμνη αίματος την 44χρονη και τον 65χρονη ενώ ο δράστης συνελήφθη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top