Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρή 13χρονη που υπνοβατούσε και κρεμάστηκε στο ερμάρι

Ασύλληπτη  τραγωδία: Νεκρή 13χρονη που υπνοβατούσε και κρεμάστηκε στο ερμάρι

Το 13χρονο αγγελούδι αγκάλιασε και φίλησε την μητέρα της για καληνύχτα γύρω στις 21:00, προτού πάει για ύπνο. Δυστυχώς ο πατέρας της την βρήκε την άλλη μέρα ντυμένη με την στολή του σχολείου και κρεμασμένη στην ντουλάπα του δωματίου της.

Πρόκειται για την 13χρονη Georgina Bradley από την Ουαλία η οποία στις 23 Μαίου κατά την ώρα που υπνοβατούσε, κρεμάστηκε καταλάθος στη ντουλάπα της.

Σύμφωνα με την θανατική ανάκριση το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν περιστατικά υπνοβασίας με τη μητέρα της πριν μερικούς μήνες να την εντοπίζει στην κουζίνα και πάλι φορώντας τη σχολική της στολή και χωρίς τα γυαλιά της τα οποία φορούσε όταν ήθελε να σηκωστεί απο το κρεβάτι της.

Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο 44χρονος χαροκαμένος πατέρας της, αναφέροντας ότι είδε πολλές φορές την κόρη του να υπνοβατεί.

Ο θάνατος της αντιμετωπίζεται ως ατύχημα αφού η Αστυνομία δεν εντόπισε οτιδήποτε που να οδηγήσει αλλού τις έρευνες ενώ και η 13χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εκφράζει τις προθέσεις της για να βλάψει τον εαυτό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE