ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nα τους ΒΑΛΟΥΝ δύσκολα τους Γερμανούς… Πως θα το ΠΑΕΙ ο Αυγουστή…

Nα τους ΒΑΛΟΥΝ δύσκολα τους Γερμανούς… Πως θα το ΠΑΕΙ ο Αυγουστή…

Να σταθεί αξιοπρεπώς, όπως και στον πρώτο αγώνα στην Φρανκφούρτη, είναι ο βασικός στόχος του Απόλλωνα στο σημερινό (19:55, Cytavision) με την Άιντραχτ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Ληγκ.

Η αποστολή των κυανολεύκων, θεωρητικά, θα είναι δυσκολότερη, επειδή ο προπονητής τους Σωφρόνης Αυγουστή, προτίθεται να φυλάξει μερικούς βασικούς παίχτες ενόψει του ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Όποιοι επιλεγούν να παίξουν, θα προσπαθήσουν να μην εξελιχθούν σε σάκο του μποξ, για τη (πιο κλασάτη απ αυτούς) Γερμανική ομάδα.  

Δύσκολο να προβλέψουμε επ’ ακριβώς τις επιλογές που θα κάνει ο Αυγουστή. Στο τέρμα θα είναι ίσως ο Κίσσας και όχι ο Βάλε. Δεξιά στην άμυνα, αν αποφασιστεί να ξεκουραστεί ο Ζοάο Πέδρο, θα ξεκινήσει ο Στυλιανού. Αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Βασιλείου, εκτός αν χρησιμοποιήσει πρόσωπο-έκπληξη. Ο Σουμά πάντως δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί.

Στις θέσεις στόπερ, ενδεχομένως να παίξει το δίδυμο Ρομπέρζ – Χάμπος Κυριάκου, αλλά δεν αποκλείουμε να παίξει για πρώτη φορά βασικός ο 20χρονος Γάλλος Ουεντραόγκο. Στην μεσαία γραμμή ο Σακέτι θα είναι ο κόφτης.

Το σενάριο να δούμε τον Πέτρο Ψύχα βασικό δεν αποκλείεται. Για τη θέση επιτελικού χαφ, υποψήφιοι είναι οι Φακούντο Περέιρα, Παπουλής. Στα δυο «φτερά» μάλλον  θα ξεκινήσουν οι Σκέμπρι και Σαρδινέρο. Επιθετικός κορυφής θα είναι πιθανότατα ο Μάγκλιτσα.

Ο Κέβιν Μπρου ίσως βρίσκεται στην αποστολή. Ο Σουμά μάλλον θα είναι ξανά εκτός, έχει πιθανότητες να δηλώσει παρών με την ΑΕΛ. Από την κερκίδα θα δουν την αναμέτρηση οι τραυματίες Καραγιόλ και Γιούστε.

Αν ξεπεράσουν τις 2,5 χιλιάδες οι Απολλωνίστες που θα πάνε σήμερα στο ΓΣΠ, θα είναι… είδηση. Το μόνο θετικό, είναι ότι το παιχνίδι ξεκινά νωρίς (19:55), επειδή αν άρχιζε στις 22:00 (όπως το προηγούμενο με τη Μαρσέιγ), θα το σκεφτόντουσαν δυο και τρεις φορές μερικοί, να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top