ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιραόλα: «Απογοητευμένος και χαρούμενος»

Ιραόλα: «Απογοητευμένος και χαρούμενος»

Ανάμεικτα συναισθήματα είχε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα, που εξέφρασε αφενός απογοήτευση λόγω του αποκλεισμού κι αφετέρου χαρά λόγω της εμφάνισης της ομάδας, χαρακτηρίζοντας το πρώτο ημίχρονο στο Ράζγκραντ ως ένα από τα καλύτερα φετινά των κιτρινοπράσινων. Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στον όμιλο, ενώ ανέφερε πως η Ζυρίχη, η οποία προκρίθηκε, δεν απέχει από την ΑΕΚ και τη Λουντογκόρετς, όμως είχε υπέρ της τις λεπτομέρειες.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαι προφανώς απογοητευμένος που αποκλειστήκαμε, όμως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Σε αυτό το επίπεδο όμως δεν αρκεί να παίζεις καλά, πρέπει να σκοράρεις. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με αντεπιθέσεις, είχαμε τις προϋποθέσεις, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Είμαι χαρούμενος με το πώς έπαιξε η ομάδα σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Χρειαζόμασταν αυτό το έξτρα που δεν είχαμε».

Αν το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερη της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Νομίζω πως ναι ήταν ένα από τα καλύτερα μας ημίχρονα στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να το λες όταν δεν σκοράρεις όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες, σε ένα στάδιο όπου ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός».

Αν πέρασαν οι καλύτερες ομάδες: «Ο όμιλος νομίζω είναι κάπως ισορροπημένος, η Ζυρίχη δεν φαίνεται όσο καλή όσο η Λεβερκούζεν όμως πραγματικά είναι δυνατή, αθλητική ομάδα, με μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και κέρδισαν απέναντι σε εμάς και τη Λουντογκόρετς, κάτι τέτοιο σου δίνει τη δυνατότητα να προκριθείς. Νομίζω πως το επίπεδο αυτό των τριών ομάδων δεν απέχει πολύ».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Είναι πάντα δύσκολο, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας στην Ευρώπη, να παίζεις Πέμπτη και Κυριακή. Είχαμε κάτι αντίστοιχο απέναντι στον Ερμή, όπου ήμασταν κουρασμένοι. Θα είναι δύσκολο, θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Πρέπει να κάνουμε αυτή την τελευταία προσπάθεια πριν από τους αγώνες των εθνικών ομάδων».

* Για τον Μοϊσόφ, που έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή, ο Ιραόλα είπε πως ένιωσε μυϊκή ενόχληση σε σημείο που αντιμετώπιζε από πριν πρόβλημα.

Ευτύχιος Γιαξής (Απεσταλμένος ΕΑΚ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top