ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει παίκτες που πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ενόψει ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ – Πιθανή ενδεκάδα

Έχει παίκτες που πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ενόψει ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ – Πιθανή ενδεκάδα

Με μονάχα μία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο «Αμμόχωστος» την Αλκή Ορόκλινη στην τελευταία αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής, από την ΑΕΛ μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα» δεν αφήνει άλλα περιθώρια στην ομάδα του Αντόνι Ιραόλα για νίκη και μόνο στο σημερινό παιχνίδι.

Σίγουρα, η κούραση, η κόπωση, από το πρόσφατο ταξίδι στη Βουλγαρία θα παίξει ρόλο, όμως η ΑΕΚ ως το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση έχει όλα αυτά τα στοιχεία που με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διακοπή που θα υπάρξει κιόλας ως πιο φρέσκια, στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για τη 10η αγωνιστική.

Μιας και ο λόγος για το επόμενο παιχνίδι, εάν και εφόσον αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη οι Γιάννου, Σίλβα και Τέτε, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί μιας και είναι στο όριο των κίτρινων καρτών.

Πιθανό σχήμα για τον Αντόνι Ιραόλα είναι Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, με Σίλβα στο δεξί αμυντικό άκρο και Ιωάννου στο αριστερό, Γκονζάλεθ και Τρουγιόλς στο κέντρο της άμυνας, με Λαρένα και Χέφελ ως ανασταλτικά χαφ, Τρισκόφσκι σε ρόλο οργανωτή, Ακοράν στο δεξί και Ασούμπρε στην αριστερή πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ένας εκ των Τολεμές ή Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Καταλά και Γκαρσία διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top