ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι παντού: Πόνταρε τώρα στην Megabet Plus!

Ντέρμπι παντού: Πόνταρε τώρα στην Megabet Plus!

Μαζεμένα ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με το ματς στο Τσίρειο μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα να κλέβει τους προβολείς του ενδιαφέροντος. Πολύ μεγάλης σημασίας είναι και οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή τώρα για να λάβετε το ΜΠΟΝΟΥΣ των 100 ευρώ.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

16:00 ΑΕΛ-Απόλλωνας
Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στο τρίποντο. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως ο Απόλλωνας έχει τεράστιο κίνητρο μετά την ήττα από την Ανόρθωση. Κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν ελαφρώς φαβορί τον Απόλλωνα καθώς η επιλογή του διπλού προσφέρει 2.27, ενώ ο άσος για νίκη της ΑΕΛ δίνει 3.01. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.72.

18:30 Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μέσα στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ειδικά με αυτή την άμυνα που έχει η Γιουνάιτεντ. Πάντως η ομάδα του Μουρίνιο αρχίζει να πατά πιο γερά, και προέρχεται από τεράστιο διπλό στο Τορίνο και μάλιστα με ανατροπή.

Επιλέγουμε G/G στο 1,72 στην Megabet Plus. H απόδοση του over 3.5 γκολ είναι στο 2.15, ενώ το under 3.5 γκολ είναι 1.68. O άσος έχει απόδοση 1.41, ενώ το διπλό είναι στο 7.27. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 5.15.

19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε με πεντάρα επί της Ντουντελάνζ, και πάει φουλ για τρίποντο στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Δώνη είναι πάντως ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα και έχει αποδείξει ότι επιθετικά έχει ικανότητες.

Επιλογή Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στην Megabet Plus. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.43. Η επιλογή του άσου προσφέρει 1.40, ενώ το διπλό δίνει 8.29. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.24.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top