Θύμα διαρρηκτών γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Ξύπνησε και έπαθε σοκ - VIDEO

Θύμα διαρρηκτών γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Ξύπνησε και έπαθε σοκ - VIDEO

Μεγάλο σοκ έπαθε η Ελένη Καστάνη όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της ενώ εκείνη ήταν μέσα και κοιμόταν.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» εξήγησε τι της συνέβη.

«Σηκώθηκα και πήγα στην τουαλέτα και είδα μια ντουλάπα και νόμιζα ότι έγινε σεισμός και άνοιξε η ντουλάπα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Μπήκα στο δωμάτιο του παιδιού και είδα ανακατεμένα τα πράγματα, προφανώς έψαχναν χρήματα αλλά δεν έχω ποτέ στο σπίτι ούτε χρήματα ούτε κοσμήματα», συνέχισε.

Ενώ καταλήγοντας είπε: «Όταν το συνειδητοποιείς μετά παθαίνεις μια τρέλα. Έπαθα σοκ. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα, ήρθε η σήμανση».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE