Θύμα διαρρηκτών γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Ξύπνησε και έπαθε σοκ - VIDEO

Θύμα διαρρηκτών γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Ξύπνησε και έπαθε σοκ - VIDEO

Μεγάλο σοκ έπαθε η Ελένη Καστάνη όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της ενώ εκείνη ήταν μέσα και κοιμόταν.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» εξήγησε τι της συνέβη.

«Σηκώθηκα και πήγα στην τουαλέτα και είδα μια ντουλάπα και νόμιζα ότι έγινε σεισμός και άνοιξε η ντουλάπα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Μπήκα στο δωμάτιο του παιδιού και είδα ανακατεμένα τα πράγματα, προφανώς έψαχναν χρήματα αλλά δεν έχω ποτέ στο σπίτι ούτε χρήματα ούτε κοσμήματα», συνέχισε.

Ενώ καταλήγοντας είπε: «Όταν το συνειδητοποιείς μετά παθαίνεις μια τρέλα. Έπαθα σοκ. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα, ήρθε η σήμανση».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE