Οι ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Βλαχοδήμο

Οι ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Βλαχοδήμο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Correio da Manha η Σάλκε και η Ντόρτμουντ παρακολουθούν στενά τις εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Περιζήτητος από πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος με τις εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της Μπενφίκα προκαλεί μεγάλο θόρυβο και αυξάνει κατακόρυφα την μετοχή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Correio da Manha, δύο ομάδες της Βεστφαλίας (Σάλκε και Ντόρτμουντ) παρακολουθούν στενά την πρόοδο του και δεν αποκλείεται να μπουν πιο ζεστά στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Μπενφίκα, οι δύο γερμανικοί σύλλογοι όντως παρακολουθούν τον Έλληνα τερματοφύλακα, όμως το ποσό που κοστολογούν οι «αετοί» τον Βλαχοδήμο ξεφεύγει πολύ από το πορτοφόλι όλων των γερμανικών συλλόγων πλην της Μπάγερν.

Η ρήτρα του Odi είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σαν τιμή εκκίνησης συζητήσεων αυτή τη στιγμή, η Μπενφίκα ξεκινά από τα 30 εκατομμύρια, ποσό απαγορευτικό για τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης για την περίπτωση του Odi, που αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE