ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Βλαχοδήμο

Οι ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Βλαχοδήμο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Correio da Manha η Σάλκε και η Ντόρτμουντ παρακολουθούν στενά τις εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Περιζήτητος από πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος με τις εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της Μπενφίκα προκαλεί μεγάλο θόρυβο και αυξάνει κατακόρυφα την μετοχή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Correio da Manha, δύο ομάδες της Βεστφαλίας (Σάλκε και Ντόρτμουντ) παρακολουθούν στενά την πρόοδο του και δεν αποκλείεται να μπουν πιο ζεστά στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Μπενφίκα, οι δύο γερμανικοί σύλλογοι όντως παρακολουθούν τον Έλληνα τερματοφύλακα, όμως το ποσό που κοστολογούν οι «αετοί» τον Βλαχοδήμο ξεφεύγει πολύ από το πορτοφόλι όλων των γερμανικών συλλόγων πλην της Μπάγερν.

Η ρήτρα του Odi είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σαν τιμή εκκίνησης συζητήσεων αυτή τη στιγμή, η Μπενφίκα ξεκινά από τα 30 εκατομμύρια, ποσό απαγορευτικό για τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης για την περίπτωση του Odi, που αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top