Ερντογάν: Δεν μας δεσμεύει η απόφαση του ΕΔΑΔ για Ντεμιρτάς

Ερντογάν: Δεν μας δεσμεύει η απόφαση του ΕΔΑΔ για Ντεμιρτάς

Η απόφαση του ΕΔΑΔ δεν μας δεσμεύει, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζοντας την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αποφυλάκιση του πρώην συμπροέδρου του HDP Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

«Μέχρι σήμερα όλες οι αποφράσεις (του ΕΔΑΔ) είναι υπέρ της οργάνωσης (ΡΚΚ). Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν ως απάντηση. Θα κάνουμε τις δικές μας κινήσεις. Η τρομοκρατία συνεχίζεται», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος σε δηλώσεις του έπειτα από την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE