ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Ζεύγος από χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια και αυτή την στιγμή νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ζεύγος νοσηλεύεται σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά την κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών.

Συγκεκριμένα 76χρονος μαζί με την σύντροφο του που είναι αλλοδαπή κατανάλωσαν δηλητηριώδη μανιτάρια την Τρίτη (20/11).

Μετά που ενημερώθηκε η Αστυνομία οι δύο τους νοσηλεύονται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Παρασκευή (23/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE