ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Ακόμα μαθαίνω την ομάδα μου – Για έναν περίεργο λόγο υποχωρήσαμε»

Αναστασίου: «Ακόμα μαθαίνω την ομάδα μου – Για έναν περίεργο λόγο υποχωρήσαμε»

Οι δηλωσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες και σκοράραμε ένα γκολ. Το κυριότερο ήταν ότι παίζαμε σε υψηλό τέμπο.

Μετά όμως, για ένα περίεργο λόγο υποχωρήσαμε, χωρίς να υπάρχει τέτοια εντολή. Ακόμα μαθαίνω την ομάδα μου. Δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση, η οποία μπορεί να παίξει έτσι, αφού έχει ποιότητα.

Επηρέασε ψυχολογικά το γκολ που δεχθήκαμε στο τελευταίο λεπτό του Α΄ ημιχρόνου. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αφού είχαμε και κάποια παιδιά που προέρχονταν από τραυματισμό.

Έγιναν εργομετρικά, δεν έχουμε ακόμα όλα τα αποτελέσματα, ενώ είχαμε και προβλήματα τραυματισμών. Οι εντάσεις στις προπονήσεις όμως, έχουν ανέβει.

Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1 και πλέον, όλη η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ.

Είδα τους ποδοσφαιριστές να γυρίζουν συνέχεια τη μπάλα πίσω, δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο, θέλουμε να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε καλά πράγματα σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, το παιχνίδι με τον Ερμή ήταν, με τη Δόξα επίσης ήταν, όπως και το σημερινό, αλλά και το επόμενο. Αν προλαβαίνουμε ή όχι, θα φανεί στην πορεία.

Μαθαίνουμε την ομάδα και προσπαθούμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Τα παιδιά προσπαθούν και έχουν διάθεση να κάνουν τα πράγματα που ζητώ. Η ομάδα βγάζει χαρακτήρα και δείχνει ότι παλεύει.

Δεν είναι εύκολο, γιατί χάθηκαν πολλά παιχνίδια, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και τους σεβόμαστε όλους. Δεν παίζουμε μόνοι μας όμως, υπάρχει και ο αντίπαλος στο γήπεδο και δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά.

Πάντα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη για να βρεις τους παίκτες που θες. Το σημαντικό είναι να κάνεις προσθήκες που θα δώσουν πράγματα.

Έχουμε μία εσωτερική μεταγραφή, τον Μότα. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για να πάρω κάποιες αποφάσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top