ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος Voici La Mode εγκαινιάζει 6 νέα καταστήματα στο Nicosia Mall

Ο Όμιλος Voici La Mode εγκαινιάζει 6 νέα καταστήματα στο Nicosia Mall

Στο πλαίσιο της επεκτατικής του στρατηγικής, ο Όμιλος Voici La Mode εγκαινιάζει έξι νέα καταστήματα στο ολοκαίνουργιο Nicosia Mall. Πρόκειται για τα διεθνούς φήμης brands που εκπροσωπεί ο Όμιλος στην Κύπρο και Ρουμανία: Marks & Spencer, Τopshop/Topman, Dorothy Perkins, Evans, Celio, και Wallis.

Γνωστά και αγαπημένα από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τα Marks and Spencer μέσα από τη συνεχή καινοτομία, δημιουργούν υψηλής ποιότητας μόδα με καινοτομίες ώστε να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Στην ίδια γραμμή, το Topshop/Topman, ως ένα από τα μεγαλύτερα brands σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργεί πρώτο τις τάσεις της μόδας και είναι το μοναδικό high street brand που συμμετέχει κάθε χρόνο στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Το Dorothy Perkins από την άλλη, ως ένα μοναδικό one-stop-shop δημιουργεί ολοκληρωμένα outfit για όλες τις ώρες, ενώ σε κάθε επίσκεψη μπορεί κανείς να βρει κάτι καινούριο, αφού καινούργιες παραλαβές πραγματοποιούνται συνεχώς.

Το Wallis αποτελεί place to be για τη γυναίκα του σήμερα που στην καθημερινότητά της συνδυάζει καριέρα και οικογένεια, απολαμβάνει μία έντονη κοινωνική ζωή, παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζει με βάση το προσωπικό της στυλ. Με εξειδίκευση στα μεγέθη από 16 – 32, το Evans είναι ο ιδανικός προορισμός για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τις καμπύλες της και ξέρει πώς να τις αναδείξει. Τέλος, Η γαλλική επωνυμία CELIO ανήκει στις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες στον χώρο της ανδρικής μόδας, με περισσότερα από 1000 καταστήματα σε 70 χώρες. Απευθύνεται στον σύγχρονο άντρα ο οποίος επιθυμεί να ντύνεται με ξεχωριστά μοντέρνα και ποιοτικά ρούχα που προσθέτουν στυλ και δυναμισμό στην εμφάνιση του, πάντα σε προσιτές τιμές.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Voici La Mode, κυρία Άρτεμις Αντωνιάδου, δήλωσε πως η επέκταση αυτή αποτελεί συνέχεια της δυναμικής πορείας του ομίλου, η οποία μέλλεται να ενισχυθεί σημαντικά μέσα στα επόμενα χρόνια με την επέκταση καταστημάτων στη Κύπρο και Ρουμανία. «Τα τελευταία δύο χρόνια ο Όμιλος μας, έχει ενισχυθεί από στελέχη νέας γενιάς, που μαζί με τα έμπειρα στελέχη μας και τα μέλη της οικογένειας μας, δεύτερης και τρίτης γενιάς, καθορίζουν μια νέα πορεία πολλά υποσχόμενη για το μέλλον του Ομίλου μας.».

Με πορεία πέραν των 60 χρόνων και ανταποκρινόμενος στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, ο Όμιλος Voici La Mode χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη, διατηρώντας ταυτόχρονα τις διαχρονικές του αξίες για προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και άριστης εξυπηρέτησης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top