ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάζουν ΚΑΣΕΤΑ… ΓΙΟΥΡΟΠΑ για δυο ώρες

Βάζουν ΚΑΣΕΤΑ… ΓΙΟΥΡΟΠΑ για δυο ώρες

Αγγαρεία δεν τη λες, αλλά το σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Λάτσιο στο ΓΣΠ, δεν έχει την αίγλη των προηγούμενων της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Ευρώπη. Το μυαλό του Αυγουστή και των παιχτών, θα είναι περισσότερο στραμμένο στο ντέρμπι της Δευτέρας στο ίδιο γήπεδο με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι κυανόλευκοι φυσικά θα παλέψουν για αξιοπρεπή παρουσία απέναντι στους «Λατσιάλι» και γιατί όχι να κυνηγήσουν και αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου (και οικονομικούς θα μας πουν οι διοικούντες την ομάδα).

Βασικούς παίχτες αναμένεται να ξεκουράσει και ο τεχνικός της Λάτσιο Σιμόνε Ιντζάκι, από τη στιγμή που έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αποφάσισαν να μην κάνουν προπόνηση στο ΓΣΠ, αφού έφτασαν στην Κύπρο χτες βράδυ.

Όσον αφορά τον Αυγουστή, επίσης θα αφήσει στον πάγκο μερικούς παίχτες για να τους έχει φρέσκους στο ντέρμπι πρωταθλήματος τη Δευτέρα. Τον Βάλε ενδεχομένως να τον αφήσει κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιά στην άμυνα, θα ξεκινήσει ο Πέδρο, επειδή ο Μάριος Στυλιανού έμεινε εκτός αποστολής. Στο άλλο άκρο της άμυνας θα παίξει ο Σουμά.

Κεντρικοί μπακ θα είναι οι Ρομπέρζ και Ουεντραόγκο, αφού λογικά θα ξεκουραστεί ο Χάμπος Κυριάκου. Στη μεσαία γραμμή, πιθανότατα να δούμε την τριάδα Σακέτι, Ντανίλο Σπόλιαριτς και Μάρκοβιτς. Υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις μπροστά, είναι οι Σαρδινέρο, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα, Ζελάγια και Φαουπάλα. Πάγκο θα μείνει λογικά και ο Φακούντο Περέιρα.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μουσταφά Καραγιόλ, Κέβιν Μπρου και Έκτορ Γιούστε.

Υπολογίζεται ότι θα πάνε κάτι παραπάνω από χίλιοι Απολλωνίστες απόψε στο ΓΣΠ. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς, αλλά είναι και το ότι ξεκινά πολύ αργά (22:00). Περίπου 100 τιφόζι της Ιταλικής ομάδας, ήρθαν στην Κύπρο για να δουν την αναμέτρηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top