Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στις Βρυσούλλες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 61χρονος
Η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου 61χρονου, που σημειώθηκε χθες στο χωριό Βρυσούλλες, της επαρχίας Αμμοχώστου.
«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης με την αντιπροσωπεία της UEFA και της Αρχής του Σταδίου, έχει διευθετηθεί όπως όσοι οπαδοί κατέχουν εισιτήριο στην ανατολική εξέδρα, να μεταφερθούν στο άνω διάζωμα της δυτικής εξέδρας».
Να προσθέσουμε ότι οι οπαδοί της Λάτσιο μεταφέρθηκαν σε στεγασμένο χώρο και με το που σταμάτησαν οι βροχές (λίγο πριν την έναρξη) επανήλθαν στις θέσεις τους.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης με την αντιπροσωπεία της UEFA και της Αρχής του Σταδίου, έχει διευθετηθεί όπως όσοι οπαδοί κατέχουν εισιτήριο στην ανατολική εξέδρα, να μεταφερθούν στο άνω διάζωμα της δυτικής εξέδρας.#UEL #ApollonLazio #ApollonFC pic.twitter.com/XCRr9zapXM
— Apollon Limassol FC (@APOLLONOFFICIAL) November 29, 2018
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις