ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δηλώσεις Νίκου Ροδοθέου για την Αστυνομία από το εξωτερικό - «Να με φτύσει στο πρόσωπο αν δεν ισχύει κάτι…»

Δηλώσεις Νίκου Ροδοθέου για την Αστυνομία από το εξωτερικό - «Να με φτύσει στο πρόσωπο αν δεν ισχύει κάτι…»

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο που ενήργησε η Κυπριακή Αστυνομία μετά την σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας εξέφρασε μέσω τοποθετήσεών του στο ThemaOnline ο Νίκος Ροδοθέου.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, μάς ανέφερε ότι είναι πλήρως ικανοποιημένος από τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, αναφερόμενος στην εγκληματική ενέργεια που έγινε στην οδό Εθνικής Φρουράς στο κέντρο της Λευκωσίας (26/11).

«Μέσα σε τρία λεπτά η Αστυνομία ήταν δίπλα μας» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις πρώτες στιγμές μετά την απόπειρα, για να προσθέσει ότι «αμέσως άρχισαν οι εξετάσεις και μάλιστα ακολούθησαν συλλήψεις».

«Είναι η πρώτη φορά που υπήρξε τέτοια γρήγορη αντίδραση από την Αστυνομία και της αξίζουν συγχαρητήρια» συνέχισε ο Νίκος Ροδοθέου.

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του ανέφερε πως τα μέτρα ασφαλείας που λάμβανε ήταν προληπτικά, σημειώνοντας πως δεν είχε δεχθεί κάποιας μορφής απειλή: «Ούτε από την Αστυνομία είχαμε κάποια προειδοποίηση, ούτε από κάπου αλλού. Τα μέτρα που λαμβάνονταν από εμένα ήταν γιατί μετά από αυτό που έγινε στις 12 Απριλίου του 2017 (σ.σ. δολοφονία Άντρου Ροδοθέου), κατάλαβα ότι ήθελαν να αφανίσουν το όνομα Ροδοθέου».

Εξηγώντας την τελευταία του αναφορά, μας είπε: «Δεν τους άρεσε το πολύ καλό όνομα που είχαμε. Ούτε με ναρκωτικά έχω ασχοληθεί, ούτε με εμπόριο γυναικών, ούτε κάποια άλλη παράνομη δραστηριότητα. Και ρωτήστε άνθρωπο που ζήτησε βοήθεια και δεν την είχε. Ας έρθει κάποιος να μας πει ότι το εστιατόριό μου δεν ήταν ανοιχτό για φτωχούς ανθρώπους. Να με φτύσει στο πρόσωπο, αν βρεθεί κάποιος να πει ότι δεν ισχύει κάτι απ΄ αυτά που μόλις σας είπα».

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top