ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές- Έριξαν ντεπόζιτα νερού οι σφοδροί άνεμοι

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές-  Έριξαν ντεπόζιτα νερού οι σφοδροί άνεμοι

Μετρά τις πληγές της η κοινότητα Ζυγίου της επαρχίας Λάρνακας, αφού κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, ισχυροί άνεμοι και ανεμοστρόβιλος που έπληξαν την περιοχή προκάλεσα πολλές υλικές ζημιές.

Μιλώντας στο ThemaOnline, το πρωί της Τρίτης (4/12), ο Γραμματέας του κοινοτικού συμβούλιου Ζυγίου, εξήγησε ότι από το πρωί η κοινότητα μετρά τις ζημιές της, ευτυχώς μόνο υλικές.

Ο κ. Κωνσταντίνου εξήγησε ότι από τους σφοδρούς ανέμους, προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και σπίτια, αφού αντικείμενα που παρασύρθηκαν από τον αέρα χτύπησαν σε τζάμια σπιτιών και χτύπησαν σε οχήματα.

Ακόμη ο Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου, ανέφερε ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου ντεπόζιτα και θερμοσίφωνες αποκολλήθηκαν και έπεσαν λόγω των ανέμων, ενώ παρόμοια μοίρα είχαν και δέντρα, τα οποία έπεσαν στο έδαφος προκαλώντας ζημιές.

Όπως μας είπε ο κ. Κωνσταντίνου, υπάρχουν ακόμη περιοχές στις οποίες λόγω της κακοκαιρίας, δεν έχουν ακόμη (9:00) ηλεκτροδότηση.

Πάντως, στο χώρο αναμένεται να φτάσουν συνεργεία και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, για καταγραφή και επιδιόρθωση των ζημιών.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top