ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σαββατοκύριακο ειδικών τιμών από την Geo Pavlides Automotive Ltd για να αποχαιρετήσει το 2018.

Σαββατοκύριακο ειδικών τιμών από την Geo Pavlides Automotive Ltd για να αποχαιρετήσει το 2018.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή αυτοκινήτου της Geo Pavlides Automotive Ltd εισαγωγέα των αυτοκινήτων Opel, Citroen, Mazda και Subaru το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας στην Ακρόπολη. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε το αναμενόμενο και η εκδήλωση εξελίχθηκε στο απόλυτο αυτοκινητιστικό event.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα μοντέλα Opel, Citroen, Mazda και Subaru, να πάρουν πληροφορίες αλλά και να ζήσουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία δοκιμάζοντάς τα σε ένα συναρπαστικό test drive. Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που απέκτησαν το νέο τους αυτοκίνητο επωφελούμενοι από τις ακόμη πιο συμφέρουσες ειδικές τιμές που προσέφερε η εταιρία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ακόμα μια ευκαιρία για τον κόσμο να δει όλα τα αυτοκίνητα της εταιρίας συγκεντρωμένα σε ένα showroom, κάτι που διευκόλυνε πολύ την απόφασή τους στην επιλογή του επόμενου αυτοκινήτου τους.

«Συνοδηγοί» της εκδήλωσης ήταν αγαπημένοι μουσικοί σταθμοί της Κύπρου με Live Links τα οποία έντυσαν μουσικά τις ωραίες στιγμές που έζησαν οι παρευρισκόμενοι για αρκετές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά ο κόσμος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και την άριστη τεχνογνωσία του προσωπικού της Geo Pavlides Automotive Ltd, που έχει πάντα σαν γνώμονα την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη σε ό,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top