ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έτρεχε η Πυροσβεστική λόγω της βροχόπτωσης

ΚΥΠΡΟΣ: Έτρεχε η Πυροσβεστική λόγω της βροχόπτωσης

Η Πυροσβεστική υπηρεσία από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 06/12 μέχρι και την Παρασκευή 07/12 ανταποκρίθηκε συνολικά σε 23 κλήσεις παγκύπρια λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου έλαβε τέσσερις κλήσεις. Τρεις για αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγεια υποστατικών και μια για ρυμούλκηση οχήματος σε ασφαλή χώρο.

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας έλαβαν πέντε κλήσεις. Τρεις για αντλήσεις όμβριων υδάτων   από πλημυρισμένα φρεάτια ανελκυστήρων (Στρόβολος - Λευκωσία) και δυο για αντλήσεις  όμβριων υδάτων από υπόγεια υποστατικών.

Όσον αφορά τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού λήφθηκαν τέσσερις κλήσεις οι οποίες αφορούσαν αντλήσεις όμβριων υδάτων από οικίες.

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί στη Λάρνακα έλαβαν μια κλήση για άντληση όμβριων υδάτων από οικία.

Τέλος οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Πάφου έλαβαν εννέα κλήσεις.

Μια για άνοιγμα οχετού πλημυρισμένου δρόμου, έξι αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά, μια κλήση διάσωσης από ακινητοποιημένο όχημα σε πλημμυρισμένο δρόμο και μια για ρυμούλκηση οχήματος σε ασφαλή χώρο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top