ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι βροχές αλλά με μειωμένες εντάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι βροχές αλλά με μειωμένες εντάσεις

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται από τη ∆ευτέρα.

Το Σάββατο (8/12) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ πιθανό να πέσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή (9/12) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ πιθανό να πέσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Αργά το βράδυ, όµως, αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Τη ∆ευτέρα (10/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τρίτη (11/12) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναµένεται να πέσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, κατά το διήµερο, για να παραµείνει κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top