ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση των τριών τραυματιών- Το θαύμα που τους έσωσε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση των τριών τραυματιών- Το θαύμα που τους έσωσε

Ευχάριστα τα νέα για τους τραυματίες από το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/12), στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών, στο ύψος της Άλασσας.

Μιλώντας την Δευτέρα (10/12) στο ThemaOnline, ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε ότι και τα τρία πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν έφεραν οποιοδήποτε σοβαρό τραύμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νεότερα για τους τραυματίες- Άνοιξε μετά από τρεις ώρες ο δρόμος

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαήλ και οι τρεις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων, έφεραν ζώνες ασφαλείας, γεγονός που σε συνδυασμό με τους αερόσακους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μην έχουμε χειρότερα, παρά τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα σαλούν, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε παρακείμενο χαντάκι. Στη σκηνή εκτός από μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν και μέλη της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό επιβαινόντων.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Η Προεδρία της ΕΕ αποτελεί ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τις ευαισθησίες της και, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές συγκυρίες, να αξιοποιηθεί ως μοχλός για την επίλυση του Κυπριακού, τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE