ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο κίτρινο βρίσκεται το επίπεδο επικινδυνότητας σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, από τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας 10/12 έως τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 11/12.

Το βράδυ της Δευτέρας 10/12 ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράλια.

Σε ορισμένες καταιγίδες θα παρατηρηθεί χαλαζόπτωση.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί 5 μποφόρ και παροδικά πολύ ισχυροί 6 μέχρι 7 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE