ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είχαν σκοινί να δέσουν τις σωλήνες και αποφάσισαν να ζήσουν επικίνδυνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είχαν σκοινί να δέσουν τις σωλήνες και αποφάσισαν να ζήσουν επικίνδυνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πάλι καλά που ο δρόμος όπως φαίνεται είναι αγροτικός και δεν θα έχει πολλά αυτοκίνητα επειδή αυτό που έκαναν ήταν πολύ επικίνδυνο.

Ίσως και να υπήρχαν πολλοί άλλοι τρόποι για να προστατέψουν τις σωλήνες από το πέσουν αλλά από ότι φαίνεται αυτοί επέλεξαν ίσως τον πιο επικίνδυνο.

Συγκεκριμένα ο άνθρωπος που φαίνεται στην φωτογραφία αποφάσισε αφού δεν είχαν σκοινί να δέσουν τις σωλήνες που έπρεπε να μεταφέρουν να κρατά ο ίδιος τις σωλήνες μέχρι να φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Κάτω από την φωτογραφία την οποία δημοσίευσε η διαδικτυακή ομάδα «Ι Love Cyprus PE» υπάρχουν αστεία σχόλια μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε κάποια.

Όπως αναφέρει ένας «λείπει το τραπέζι και οι καρέκλες» ενώ ο άλλος ανάφερε ότι «λείπει η φουκού» αφού έτσι συνδυάσαμε αστείες φωτογραφίες με διπλοκάμπινα.

Αυτό που πρέπει όμως να τονίσουμε είναι ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κάνουμε έτσι παρακινδυνευμένες ενέργειες.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE