ΠΑΦΟΣ: Γνώρισε το προηγούμενο βράδυ τον βιαστή της

ΠΑΦΟΣ: Γνώρισε το προηγούμενο βράδυ τον βιαστή της

Υπόθεση βιασμού σε βάρος 32χρονης διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαπή γυναίκα που διαμένει στην Πάφο κατήγγειλε χθες Πέμπτη (14/12) στην Αστυνομία, τον βιασμό της από δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ενώ περπατούσε στις 10 Δεκεμβρίου την προσέγγισε όχημα και ο οδηγός της ζήτησε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητο.

Όταν η ίδια αρνήθηκε, ο οδηγός, με τη βοήθεια και του συνοδηγού, την έσπρωξαν δια της βίας στο όχημα και την οδήγησαν, όπως κατήγγειλε, σε ερημική τοποθεσία όπου και τη βίασαν.

Η 32χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι αναγνώρισε το ένα από τα δύο πρόσωπα. Οπως είπε τον γνώριζε αφού είχαν συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE