Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.
.jpg)
Στην επιστολή του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο Σύνδεσμος επικαλείται δημοσιογραφικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Τράπεζα Κύπρου πώλησε έναντι €9.000.000 το ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν προηγουμένως το κατάστημα 070 της Λαϊκής.
«Επειδή προτιθέμεθα να διεκδικήσουμε τυχόν κέρδος που αποκόμισε η Τράπεζα Κύπρου από την εν λόγω συναλλαγή, παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε για ποιο ποσό μεταβιβάστηκε στην Τράπεζα Κύπρου το εν λόγω ακίνητο, μέσα στα πλαίσια της απεχθούς συμφωνίας περί εξυγίανσης του 2013», προστίθεται.
Τέλος, ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων ζητεί όπως έχει απάντησή το συντομότερο, προτού προχωρήσει η συναλλαγή.
Απο ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




