ΠΑΦΟΣ: Την έβαλαν στο αυτοκίνητο, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την βίασαν

ΠΑΦΟΣ: Την έβαλαν στο αυτοκίνητο, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την βίασαν

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου για υπόθεση βιασμού σε βάρος 32χρονης.

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε το Σάββατο (15/12) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης έξι ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , αλλοδαπή γυναίκα που διαμένει στην Πάφο κατήγγειλε στις 13 Δεκεμβρίου στην Αστυνομία, τον βιασμό της από δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ενώ περπατούσε στις 10 Δεκεμβρίου την προσέγγισε όχημα και ο οδηγός της ζήτησε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητο.

Όταν η ίδια αρνήθηκε, ο οδηγός, με τη βοήθεια και του συνοδηγού, την έσπρωξαν δια της βίας στο όχημα και την οδήγησαν, όπως κατήγγειλε, σε ερημική τοποθεσία όπου και τη βίασαν.

Η 32χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι αναγνώρισε το ένα από τα δύο πρόσωπα. `Οπως είπε το γνώριζε αφού είχαν συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Σημαντική η προσωπική δέσμευση του Γκουτέρες και η αναφορά του στο Κραν Μοντανά»

Λετυμπιώτης: «Σημαντική η προσωπική δέσμευση του Γκουτέρες και η αναφορά του στο Κραν Μοντανά»

Τη σημασία της προσωπικής δέσμευσης του ΓΓ του ΟΗΕ στο Κυπριακό και την αναφορά του για επανέναρξη των συνομιλιών στο σημείο που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά υπογράμμισε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE