ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Αλλαγή σκυτάλης σε πολιτικό κόμμα - Ανέλαβε προσωρινός Πρόεδρος

ΚΥΠΡΟΣ: Αλλαγή σκυτάλης σε πολιτικό κόμμα - Ανέλαβε προσωρινός Πρόεδρος

Ανακατατάξεις στο νεοσύστατο πολικό κόμμα.

Ο λόγος για το κόμμα «Εγώ ο Πολίτης» (ΕΟΠ), αφού σύμφωνα με ανακοίνωση ο Δρ. Γιώργος Κουντούρης ανέλαβε από τις 6 Δεκεμβρίου ως προσωρινός Πρόεδρος στην θέση του Αλεξέι Βολομπόεβ.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, o κ. Βολομπόεβ αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με τα οργανωτικά ζητήματα του κόμματος.

Όπως δήλωσε ο Αλεξέι Βολομπόεβ: «Κύρια δραστηριότητα του κόμματος συνεχίζει να είναι η προσπάθεια για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κύπρου. Το κόμμα επιδιώκει επίσης την αναβάθμιση και βελτίωση του και σ'αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η σημερινή απόφαση. Είναι για μας θέμα αρχής η εναλλαξιμότητα των στελεχών στην ηγεσία του ΕΟΠ, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα ολόκληρης της δομής του κόμματος. Ουδείς αναντικατάστατος. Θεωρώ ότι έχουμε ανοίξει δρόμους για νέους ταλαντούχους πολίτες, οι οποίοι μπορούν και θέλουν να ηγηθούν και να εργαστούν για το καλό της χώρας».

Με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Γιώργος Κουντούρης δήλωσε ότι: «Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθεί η χώρα μας και στο πως οι δικές μας αποφάσεις θα συμβάλουν σε αυτό που οραματιζόμαστε».

Πρόσθεσε πως: «Mαζί με τους συναδέλφους στο κόμμα, αποφασίσαμε ότι μια τέτοια αλλαγή στη δομή τουανώτατου οργάνου, θα λειτουργήσει πιο αποδοτικά και ευεργετικά ως προς την εκτέλεση των καθηκόντων μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η Κύπρος είναι πραγματικά ένα πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι τόσο το κράτος όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση υλοποιούν αυτά που ανακοινώνουν και για τα οποία δεσμεύονται έναντι του Πολίτη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top