ΚΥΠΡΟΣ: Σχεδόν 150 εκατομμύρια δολάρια για προϊόντα ομορφιάς δαπανήθηκαν στα κατεχόμενα

ΚΥΠΡΟΣ: Σχεδόν 150 εκατομμύρια δολάρια για προϊόντα ομορφιάς δαπανήθηκαν στα κατεχόμενα

Πέραν των 149 εκ. δολαρίων για προϊόντα ομορφιάς δαπάνησαν σε εννέα χρόνια στα κατεχόμενα.

Πέραν των 149 εκατομμυρίων δολαρίων αξίας προϊόντα ομορφιάς, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης αγοράστηκαν κατά την περίοδο 2009- 2017 στα κατεχόμενα, σύμφωνα με στοιχεία του «τμήματος εμπορίου».

Στο θέμα αναφέρεται πρωτοσέλιδα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» και γράφει ότι κατά το 2017, το ποσό ανήλθε στα 19 εκατομμύρια δολάρια. Κατά την περίοδο 2012-2017 αγοράστηκαν καλλυντικά προϊόντα συνολικής αξίας 33 εκατομμυρίων δολαρίων, 16 εκατομμύρια για σαμπουάν και 10 εκατομμύρια για αρώματα, ενώ ξεπέρασαν τα 8 εκ. οι αγορές βαφών μαλλιών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE