Ζωή Αυγουστή – Κυριάκος Τσαγγάρη: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ζωή Αυγουστή – Κυριάκος Τσαγγάρη: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περίοδους της ζωής της διανύει η Κύπρια παρουσιάστρια.

To ThemaOnline επικοινώνησε με την Ζωή Αυγουστή και διαπιστώσαμε ότι η Κύπρια παρουσιάστρια είναι στα πάνω της, μιας και η ζωή της πάει πρίμα.

Η Ζωή Αυγουστή μετά από πολύχρονη σχέση με τον Κυριάκο Τσαγγάρη στο πρόσφατό τους ταξίδι στο Λονδίνο δέχθηκε πρόταση γάμου.

Φυσικά και απάντησε «ναι» και ο γάμος τους αναμένεται να γίνει το 2020. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκπομπή «Dolce Vita» της Ζωής Αυγουστή στο Plus κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο, 22/12 και θα προβάλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE