ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Τσουχτερό» πρόστιμο σε περιπτερά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Τσουχτερό» πρόστιμο σε περιπτερά

 Εντοπίστηκε σε περίπτερο, ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου, ποσότητα 7 κιλών και 625 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο, 312 συσκευασίες των 20 τεμαχίων τσιγάρα διαφόρων μαρκών και 34 συσκευασίες των 20 τεμαχίων θερμαινόμενα τσιγάρα, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης Μελών του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών και Λειτουργών του Τμήματος Τελωνείων.


Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Τελωνείων  αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αδασμοφορολογήτων εμπορευμάτων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων, αφού παραδέχθηκε ότι τα εν λόγω καπνικά προϊόντα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται στα €1.745, προέρχονται από τις κατεχόμενες περιοχές.

Ακολούθως, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν, με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους  €7.300.

Με την είσπραξη του πιο πάνω ποσού ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τα καπνικά προϊόντα, που κατασχέθηκαν, εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top