ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε Λεμεσό και Λευκωσία

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε Λεμεσό και Λευκωσία

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε διάφορα σημεία του δρόμου Λαζανιά – Μαχαιρά, στην επαρχία Λευκωσίας, έχουν σημειωθεί το πρωί σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, λόγω των βροχοπτώσεων στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν τα ξημερώματα σήμερα και σε διάφορα σημεία στους δρόμους Ζωοπηγής – Καλού Χωριού και Καλού Χωριού – Λουβαρά, στην επαρχία Λεμεσού.

Οι τοπικές Αρχές προβαίνουν σε καθαρισμό των δρόμων.

Στις ορεινές περιοχές Τροόδους σημειώθηκε χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Λόγω της χιονόπτωσης, οι δρόμοι στην περιοχή Ολύμπου, είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν ανά το Παγκύπριο, οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε σημεία των δρόμων όπου ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί νερό και υπάρχει ο κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των οχημάτων.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top